| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
pavka
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 6:28 pm Post subject: Книгите за Хари Потър? |
|
|
Какво мислите за книгите и филмите за Хари Потър? Смятате ли, че книгите са по-добри от филмите или обратно? Защо? А чели ли сте книгите? На всичките въпроси можете да отговорите тук!
---
Ами на мен лично са ми едни от любимите... Като добавим останалите фентъзи. Книгите абсолютно са много по-добри от филмите! В книгите информацията е много по-добре изложена и е нагледно. Чела съм всички книги от 1 до 6. Любимата ми е Хари Потър и Затворникът от Азкабан! _________________ I feel the need, the need for speed! |
|
| Back to top |
|
 |
sexygirl94 TaintedLove

|
Posted: Mon May 08, 2006 9:13 am Post subject: |
|
|
Любими са ми.Книгите са по-добри защото са по-интерсни и пълни.Чела съм всички книги от 1 до 6.Любимата ми е... никоя от тях.Всички са ми еднакво любими _________________
Ако си забравил,можеш да си спомниш,но за миналото прошка не търси.Ако си намразен с омраза не отвръщай,вдигни глава и гордо отмини.Ако си намразил,омразата си не издавай,не казвай нищо просто замълчи... |
|
| Back to top |
|
 |
Мередит Грей Lusty*Admin

|
Posted: Sun Jul 30, 2006 1:01 pm Post subject: |
|
|
Да и на мен повече ми харесват от филмите. Чела съм ги всичкиа любима ми е №6! _________________ "At the end of a day like this, when so many prayers are answered and so many aren’t, we take our miracles where we find them.
We reach across the gap and sometimes, against all odds, against all logic, we touch."
Анкета - Какви рангове искате за форума? |
|
| Back to top |
|
 |
crazy_po_lp_f Мис елементарна психика

Joined: 16 Aug 2006 Posts: 278 Location: четвърто измерение
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:53 pm Post subject: |
|
|
И аз предпочитам книгите пред филмите а иначе много ме кефят историите! _________________ ..::YeStErDaY iS a HiStOrY, ToMoRrOw Is A mIsTeRy, ToDaY iS a GiFt::.. |
|
| Back to top |
|
 |
Icy_Flower

|
Posted: Sat Aug 19, 2006 5:16 pm Post subject: |
|
|
Е много ясно,че книгите са по-добри от филмите!То не само при ХП е така,но и при Властелинът на пръстените и още много !Чела съм всички книги и любимата ми е 4 книга! _________________

The O.C. & Grey's Anatomy-THE BEST |
|
| Back to top |
|
 |
Liv*Sparrow Pirate elf

Joined: 06 Feb 2006 Posts: 443 Location: LOST in a PRISON on the CARIBBEAN
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 11:06 am Post subject: |
|
|
Книгата почти винаги е по-хубава от филмът направен по нея. Та много ме кефят и любими са ми третата и шестата _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
karamelche -=Hard Rock Hallelujah=-

|
Posted: Wed Aug 23, 2006 2:24 pm Post subject: |
|
|
и аз съм на мнение че книгите са по добри от филмите
любимите са ми "...и огнения бокал" "...и нечистокръвния принц" _________________ Every night in my dreams
I see you. I feel you.
That is how I know you go on.
Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on |
|
| Back to top |
|
 |
Jaeger776 Аdvanced